RHEAVENDORS GROUP – visie
alles draait om vertrouwen
Carlo Doglioni Majer – President & C.E.O. Rhea Vendors Group S.p.A.

onze visie

de familie

Al vanaf 1960 ervaring in het vendingvak. Rheavendors weet waar het om gaat: het is meer dan slechts een enkele verkoop van machines. Het gaat om uw vertrouwen in ons. Ondanks aanhoudende technologische, economische en logistieke uitdagingen in onze branche, zal de Rheavendors familie die simpele waarheid nooit uit het oog verliezen.

Deze visie van vertrouwen en integriteit hebben wij te danken aan het feit dat Rheavendors vanaf het begin een familiebedrijf is geweest en dat ook altijd zal blijven. Daardoor kunnen onze opdrachtgevers altijd vertrouwen op de zuivere visie die oprichter Aldo Majer heeft doorgegeven aan zijn zoon Carlo. Medewerkers zijn niet zomaar ‘human resources’. Onze broers en zussen bij branche offices wereldwijd, technische specialisten in de fabrieken en de directieleden zijn stuk voor stuk betrokken familieleden van de Rheavendors Group.

Je kunt rekenen op toewijding en verantwoordelijkheid van ieder lid van onze familie. Wij beloven dat de kwaliteit van onze producten en services niet vervliegen in een ingewikkelde bedrijfsstructuur.

It’s a matter of trust.

simpel toch

Wij houden het graag simpel. Ondanks grote technologische, economische en logistieke uitdagingen in onze branche. Wij kijken altijd naar de toekomst, zonder het verleden te vergeten. Met ons objectief scherp in het vizier: een perfecte koffie, specialiteit of snack voor de consument.
Wij combineren eenvoud met nieuwe technologieën. Verfijnde drankrecepturen met innovatieve vendingconcepten. Onze machines schenken jou een overheerlijk en memorabel moment.
Dat is de missie van de Rheavendors Group. Simpel toch?

verbeeldingskracht

Vijf decennia geleden, Aldo Majer zette een blijvende stip op de horizon. Hij verkiest de vendingbranche boven de auto-industrie. Met die onverwachte stap verankert hij verbeeldingskracht als kernwaarde van de Rheavendors Group. Sindsdien hebben wij onbetaalbare kennis vergaard: de ultieme verzameling van creativiteit en ervaring.
Technisch gezien moeten wij die zogenaamde knowhow beschermen als intellectueel eigendom. Om die reden bezit Rheavendors een hoop patenten, maar dat betekend niet dat we onze technische kennis in onze uitvindingen verstoppen.
Wij zien onze kennis juist als technisch en moreel erfgoed dat wij met liefde doorgeven en delen met nieuwe generaties. En dit inspireert een ander belangrijk aspect van ons erfgoed. Namelijk de collectieve kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Medewerkers die langdurig bij de familie blijven, daar zijn we trots op.
Ruim een halve eeuw na de productie van de eerste kauwgumballenautomaat blijft Aldo’s stip duidelijk zichtbaar, voor ons bedrijf, onze medewerkers en voor de complete vendingbranche.

Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top