Kom jij meebouwen aan ons team en heb je de skills om onze servicegraad intern en extern naar een nog hoger plan te tillen?

 

Reageer dan op deze vacature:

 

Allround Service & Support Engineer (binnen / buitendienst)

 

Locatie Nijkerk

 

Bedrijfsprofiel:  

Rhea Vendors Benelux is gevestigd in Nijkerk en is actief in de distributie van koffie- en espressomachines maar ook automaten voor koude dranken en snacks.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Italië en hier vindt tevens de productie plaats. Buiten Italië zijn er nog 10 internationale branche offices verspreid over meerdere continenten. In Nijkerk werkt een ambitieus en gemotiveerd team van medewerkers elke dag enthousiast met én voor haar klanten in de Benelux. Jouw toekomstige collega’s, verdeeld over de verschillende afdelingen, hanteren het motto ‘geven en nemen’ en hebben iets voor elkaar over, om samen het doel te bereiken! Maar jij krijgt, in deze uitdagende functie binnen dit team, zeker nog volop de ruimte om het verschil maken en van toegevoegde waarde te zijn als collega en werknemer. Op de locatie in Nijkerk bevindt zich, naast de technische dienst en kantoren, ook de showroom en het logistieke centrum. De vestiging is goed bereikbaar via o.a. de A28 vanuit Amersfoort, Barneveld, Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en directe omgeving.

 

 

Jij brengt mee:
Technisch talent, met passie voor koffie én apparatuur. Je wordt blij van de laatste technische ontwikkelingen en wil daarbij voorop lopen, kreten als telemetrie, touchscreens, GUI’s, kalibratie en inductie doen jouw technisch hart sneller kloppen. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en ervaring met techniek. Kennis van (onze) koffieapparatuur heeft natuurlijk een pré, Je bent een proactieve zelfstarter die van aanpakken weet, daarnaast ben je flexibel, dienstverlenend en leergierig. Kortom een techneut in hart en nieren die het allerbeste uit onze machines wil halen. Daarnaast heb je goede kennis/vaardigheden van en met geautomatiseerde systemen. Spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels zodat je flink met je (inter)nationale collega’s kunt sparren.

 

 

Jouw kerntaken:
Als service & support engineer ben je het aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om technische vragen en oplossingen. Storingen oplossen is jouw 2e natuur en je wilt hiervan altijd het naadje van de kous weten. Informatie hierover deel je met het support team en verwerk je in ons geautomatiseerd kenniscentrum en ticketsysteem. Het komt ook voor dat je service of een reparatie moet verrichten op een machine die al op locatie staat, dat kan in de gehele Benelux zijn. Hiervoor hebben wij een representatieve en goed uitgeruste service wagen ter beschikking. Je werkt ook mee aan de continue verbeterprocessen op je afdeling en sleutelt doorlopend aan je eigen kennisniveau door actief met onze machines bezig te zijn en met je (internationale) collega’s van support en Quality Control te overleggen. Echt een zeer afwisselende job dus, die je zelf mede vorm mag gaan geven. Onze ambitie is namelijk om onze serviceorganisatie verder te laten groeien om ons dealernetwerk optimaal te kunnen ondersteunen.

 

 

Zo ziet het arbeidsvoorwaardenpakket eruit:  

Rheavendors biedt prima arbeidsvoorwaarden:

  • Je komt te werken in een internationale, groeiende én boeiende werkomgeving;
  • Binnen een hardwerkend, gemotiveerd en betrokken team, die samen een doel willen bereiken;
  • Met een passend salaris, afhankelijk van je profiel en ervaring;
  • Nette secundaire voorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, een pensioen, bonusregeling, bedrijfsuitjes en reiskostenvergoeding;
  • Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en passende trainingen worden aangeboden;
  • De intentie om een (vast) dienstverband aan te gaan.

 

 

Solliciteer op deze mooie functie:

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel, ben je woonachtig in een straal van max. 50 km rondom Nijkerk en lijkt het je leuk om bij Rhea Vendors Benelux B.V. in een gedreven team te komen werken, nodig ons dan uit voor jouw verhaal en overtuig ons van jouw kunnen.

Stuur jouw uitnodiging met CV naar: hr@rheavendors.nl

Voor meer informatie over deze functie en ons bedrijf kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer: +31 (0)33 205 3030

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top