INNOVATIE - technologie
variplus
ons geheime recept
voor het perfecte kopje koffie

INNOVATIE – technologie
variplus
ons geheime recept voor het perfecte kopje koffie

variplus

variflex, varigrind and varitherm

Onze award winnende gepatenteerde Variplus technologie bestaat uit drie componenten: Variflex, Varigrind en Varitherm. Deze werken samen om de ideale aanpersdruk, koffiemaling, waterhoeveelheid en temperatuur te coördineren. Aan te passen voor elke afzonderlijk drank die onze machine aanbiedt. In tegenstelling tot traditionele koffiemachines, stemt Variplus alle factoren af op de eigenschappen die een drankje juist zo bijzonder maken. Precies zoals het gemaakt hoort te worden.
Met Variplus is het net of je een professionele Italiaanse barista tot je beschikking hebt, 24/7.

 

bekijk video demo

perfecte aanpersdruk
Variflex is een automatische zetgroep met een zetkamer die haar volume aanpast aan de hoeveelheid gemalen koffie die nodig is voor het gekozen drankje. Hierdoor maakt de machine optimaal gebruik van de dosis koffie. De interactie tussen de techniek en de software garandeert de ideale aanpersdruk alsmede een gelijkmatige verdeling van de gemalen koffie. Wat daardoor weer zorgt voor hét perfect kopje koffie, keer op keer.

perfecte maling
Varigrind is een automatische koffiemolen die elektronisch communiceert met de zetgroep. Zo kan de molen de beste maling leveren voor het gekozen product, van grof tot superfijn. Deze techniek creëert niet alleen mogelijkheden voor een breed scala aan dranken, maar garandeert ook dat ze correct worden gemaakt.

perfecte watertemperatuur
Varitherm is een automatisch verwarmingssysteem die de temperatuur van het water aanpast aan het specifieke recept van het gekozen product. Zoals elke koffie expert weet, hebben verschillende malingen verschillende watertemperaturen nodig en hebben zij wisselende doorlooptijden. Hetzelfde geld voor opgeschuimde melk voor cappuccino of gewone melk voor café au lait. Varitherm regelt al die delicate details die het verschil maken tussen een acceptabel kopje koffie en een perfecte. En door inductietechnologie kun je wel tot 90% op energiekosten besparen in vergelijking met traditionele boilers.


Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top