INNOVATIE - technologie
biometrics
goed je weer te zien
gezichtsherkenningsystemen

biometrie

de vendingmachine van de toekomst is hier en de mogelijkheden zijn eindeloos

Weet je nog dat Rheavendors Varipay introduceerde? Betalen bij de verkoopautomaat met je smartphone en altijd inzicht in je tegoed. Een kop koffie kopen met je smartphone, het leek wel sciencefiction. Dat was toen. Vandaag introduceren wij gezichtsherkenning op verkoopautomaten, met software die elektronisch betalen menselijk maakt. Je wordt herkend, begroet en herinnerd aan jouw persoonlijke voorkeuren. In Engeland is onlangs deze nieuwe Rheavendors software in gebruik genomen op de Luce X2 Touch TV. ‘s Werelds eerste, volledig functionerende verkoopautomaat met biometrie gezichtsherkenning.

Straks wordt zelfs een smartphone overbodig.

biometrics_2

Maar dit is slechts de top van de ijsberg. Machines met biometrie gezichtsherkenning technologie kunnen ook geprogrammeerd worden om minderjarigen de verkoop van tabak of alcohol te weigeren of om klanten met lactose intolerantie of diabetes te onthouden. Een sportschool zou de machine zo kunnen programmeren om leden die op een dieet zijn te helpen met gezonde alternatieven. Verder kan de automaat gekoppeld worden aan het spaarsysteem van een retailer of aan kamernummers in een hotel.

Kortom, dit baanbrekende hulpmiddel kan enorme invloed hebben op geautomatiseerde catering, vooral in ziekenhuizen en scholen.

Bovendien kan het grote touchscreen geprogrammeerd worden om marketingcontent uit te zenden, voedingsinformatie weer te geven, of het nieuws en mededelingen bekend te maken. Er verschijnt zelfs een smileyface icoon op het scherm die jouw gemoedstoestand spiegelt, een lach, frons of wat dan ook. Dit maakt het leuk en persoonlijk voor eindgebruikers en dat is goed nieuws voor vendingmachine operators.

Zij kunnen deze technologie als een effectieve marketingtool inzetten.

Mogelijk scenario:

Lease bijvoorbeeld een machine aan een retailer die een incentive aan propects wil bieden. De machine kan geprogrammeerd worden om een gratis kop koffie te geven aan iedereen die een lach laat zien. Terwijl de koffie wordt gezet toont het scherm allerlei informatie over de producten en aanbiedingen van de retailer. Zoals gezegd, de mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Bekijk deze video om onze spannende technologie in actie te zien.

 

bekijk video demo


Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top