TOPJOB – VACATURE

Vacature: Administratief medewerker orderadministratie

 

Locatie Nijkerk

 

Bedrijfsprofiel:

 

Rhea Vendors Benelux is gevestigd in Nijkerk en is actief in de distributie van koffieautomaten en automaten voor warme en koude dranken en snacks. In Italië is het hoofdkantoor gevestigd waar tevens de productie plaats vindt. Je gaat in Nijkerk werken in een superleuk en loyaal team dat hard werkt en betrokken is bij de organisatie om samen het doel te bereiken! Jij speelt een belangrijke centrale rol binnen het bedrijf en bent daardoor van grote toegevoegde waarde als collega. Op de locatie in Nijkerk bevindt zich, naast kantoor, ook de showrooms, de technische dienst en het logistieke centrum. Wij zijn goed bereikbaar via de A28 vanuit Amersfoort, Barneveld, Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en directe omgeving.

 

Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een vriendelijke en flexibele Administratief medewerker orderadministratie voor minimaal 24 uur per week die ons ambitieuze team komt versterken. Het betreft hier een duo baan en in principe voor de woensdag, donderdag en vrijdag. I.v.m. het aanstaande zwangerschapsverlof van je collega die maandag t/m woensdag werkt, vragen we voor die periode wat extra flexibiliteit in zowel dagen als uren.

 

Functieomschrijving:

 

Als Administratief medewerker orderadministratie verwerk je orders die online of per mail worden ontvangen. Je koopt de koffiemachines en accessoires bij ons, in Italië gevestigde, moederbedrijf of partners in via ons ERP systeem en verwerkt en monitort de volledige ordering. Je hebt contact met onze dealers, operators en leveranciers en handelt op een klantvriendelijke wijze vragen af of stuurt deze door naar de juiste afdeling. Contacten verlopen voornamelijk via ons online klantportaal, telefoon of per mail. Tevens zorg jij als Administratief medewerker orderadministratie ervoor dat verkochte machines in de planning gezet worden van onze customer finish en/of logistieke afdeling.

 

Kortom, als Administratief medewerker orderadministratie is geen dag hetzelfde! In deze functie ben jij echt de centrale spil en organisatorische duizendpoot in onze organisatie, leuk toch?

 

Jij neemt mee:

 

Je hebt een servicegerichte houding en commerciële instelling, je werkt zelfstandig, bent proactief en oplossingsgericht. Je denkt en werkt op HBO-niveau. Je beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je leergierig en vind je dus snel je weg in ons moderne Odoo ERP software pakket.

 

Zo ziet het arbeidsvoorwaardenpakket eruit: 

 

Wij bieden jou een dynamische en veelzijdige baan waar je ervaring opdoet in de koffiemachine branche, je capaciteiten verder kunt ontwikkelen in een fijne en informele werksfeer. En niet te vergeten staan iedere dag de heerlijkste koffie- of theespecialiteiten voor je klaar.

  • Je komt te werken in een internationale, groeiende én boeiende werkomgeving;
  • Binnen een hardwerkend, gemotiveerd en betrokken team, die samen een doel willen bereiken;
  • Met een passend salaris, afhankelijk van je profiel, ervaring en ambitie;
  • Nette secundaire voorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, een pensioen, bonusregeling, bedrijfsuitjes en reiskostenvergoeding;
  • Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en passende trainingen worden aangeboden;
  • De intentie om een (vast) dienstverband aan te gaan.

 

Heeft bovenstaande jouw interesse?

 

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel, ben je woonachtig in, of nabije omgeving van Nijkerk en lijkt het je leuk om bij Rhea Vendors Benelux B.V. in een gedreven team te komen werken, nodig ons dan uit voor jouw verhaal en overtuig ons van jouw kunnen.

Stuur jouw uitnodiging met CV naar: hr@rheavendors.nl  t.a.v. Albert Corporaal.

 

Voor meer informatie over deze functie en ons bedrijf kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer: +31 (0)33 205 3030.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top