TOPJOB – VACATURE

Vacature: Administratief medewerker orderadministratie

 

Locatie Nijkerk

 

Bedrijfsprofiel

 

Rhea Vendors Benelux is gevestigd in Nijkerk en is actief in de distributie van koffieautomaten en automaten voor warme en koude dranken en snacks. In Italië is het hoofdkantoor gevestigd waar tevens de productie plaats vindt. Je gaat in Nijkerk werken in een superleuk en loyaal team dat hard werkt en betrokken is bij de organisatie om samen het doel te bereiken! Jij speelt een belangrijke centrale rol binnen het bedrijf en bent daardoor van toegevoegde waarde als collega.

 

Op de locatie in Nijkerk bevindt zich, naast kantoor, ook de showrooms, de technische dienst en het logistieke centrum. Wij zijn goed bereikbaar via de A28 vanuit Amersfoort, Barneveld, Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en directe omgeving.

 

Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een vriendelijke en flexibele Administratief medewerker orderadministratie voor minimaal 20 uur per week die ons ambitieuze team komt versterken.

 

Functieomschrijving

 

Als Administratief medewerker orderadministratie verwerk je orders die online of per mail worden ontvangen. Je koopt de koffiemachines en accessoires bij ons moederbedrijf of partners in via ons ERP systeem of online tools en verwerkt en monitort de volledige ordering. Je hebt contact met onze dealers, operators en leveranciers en handelt op een klantvriendelijke wijze vragen af of stuurt deze door naar de juiste afdeling. Contacten verlopen voornamelijk via ons online klantportaal, telefoon of per mail. Tevens zorg jij als Administratief medewerker orderadministratie ervoor dat verkochte machines in de planning gezet worden van onze productie en/of logistieke afdeling.

 

Kortom, als Administratief medewerker orderadministratie is geen dag hetzelfde! In deze functie ben jij echt de centrale spil en organisatorische duizendpoot in onze organisatie, leuk toch?

 

Functie-eisen

 

Je hebt een servicegerichte houding en commerciële instelling, je werkt zelfstandig, bent proactief en oplossingsgericht. Je denkt en werkt op HBO-niveau. Je beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je leergierig en vind je dus snel je weg in onze moderne software pakketten.

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Wij bieden jou een dynamische en veelzijdige baan waar je ervaring opdoet in de koffiemachine branche, je capaciteiten verder kunt ontwikkelen in een fijne en informele werksfeer. Er zijn mogelijkheden tot het volgen van werk gerelateerde trainingen. Wij bieden een salaris afgestemd op jouw opleiding, ervaring en ambitie, plus daarnaast nette arbeidsvoorwaarden. En niet te vergeten staan iedere dag de heerlijkste koffie- of theespecialiteiten voor je klaar.

 

Heeft bovenstaande jouw interesse?

 

Stuur je CV dan naar: hr@rheavendors.nl  t.a.v. Albert Corporaal.

 

Voor meer informatie over deze functie en ons bedrijf kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer: +31 (0)33 205 3030.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Aanmelden - My Rhea e-nieuws
altijd op de hoogte

nieuws - aanbiedingen -technische & commerciële info- tips & tricks - innovaties

Selecteer jouw e-nieuws interessegebieden:

Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top