Kom jij meebouwen aan ons dreamteam en heb je de skills om onze servicegraad naar een nog hoger plan te tillen?

 

Reageer dan op deze vacature: Technical Support Engineer

 

Locatie Nijkerk

 

Status:
geplaatst 16-04-2019

 

Bedrijfsprofiel:  

Rhea Vendors Benelux is gevestigd in Nijkerk en is actief in de distributie van koffieautomaten en automaten voor warme en koude dranken en snacks. In Italië is het hoofdkantoor gevestigd waar tevens de productie plaats vindt. In Nijkerk werkt circa 15 man personeel, die hard werken, loyaal en betrokken zijn bij de organisatie. Het motto is ‘geven en nemen’: iets over hebben voor de ander om samen het doel te bereiken! Je kunt binnen dit team nog het verschil maken en toegevoegde waarde leveren als collega en werknemer. Op de locatie in Nijkerk bevindt zich, naast kantoor, ook een showroom, de technische dienst en het logistieke centrum. Zij zijn goed bereikbaar via de A28 vanuit Amersfoort, Barneveld, Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en directe omgeving.

 

Competenties:
Technisch talent, met passie voor koffie én apparatuur. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en (veld)ervaring met techniek én koffieapparatuur. Je bent een proactieve zelfstarter die van aanpakken weet, daarnaast ben je flexibel, dienstverlenend en leergierig. Je wordt blij van nieuwe technische ontwikkelingen en wil daarbij voorop lopen. Kortom een techneut in hart en nieren. Je hebt goede kennis/vaardigheid van en met geautomatiseerde systemen. Spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en ook in jouw voordeel spreekt als je in de nabije omgeving van Nijkerk woonachtig bent.

 

Kerntaken:
Als Technical support engineer (95% binnendienst) ben je samen met het team het aanspreekpunt van onze klanten als het gaat om technische vragen en oplossingen. Storingen oplossen is jouw 2e natuur en je wilt altijd het naadje van de kous weten. Informatie hierover deel je met het team en verwerk je in ons geautomatiseerd kenniscentrum en Topdesk. Verder geef je interne technische trainingen aan monteurs, zodat zij zelfstandig machines kunnen installeren en onderhouden. Je werkt mee aan verbeterprocessen op je afdeling en werkt doorlopend aan je eigen kennisniveau door actief met onze machines bezig te zijn en met je (internationale) collega’s te overleggen.

 

Zo ziet het arbeidsvoorwaardenpakket eruit:  

Rheavendors biedt prima arbeidsvoorwaarden:

  • Je komt te werken in een internationale en groeiende werkomgeving;
  • Binnen een hardwerkend, gemotiveerd en betrokken team, die samen een doel willen bereiken;
  • Met een passend marktconform salaris, afhankelijk van je profiel;
  • Nette secundaire voorwaarden, zoals 24 vakantiedagen en reiskostenvergoeding;
  • Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en passende trainingen worden aangeboden;
  • De intentie om een (vast) dienstverband aan te gaan.

Solliciteer op deze mooie functie:

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel, ben je woonachtig in de omgeving van Nijkerk en lijkt het je leuk om bij Rhea Vendors Benelux B.V. in een gedreven team te komen werken, laat het ons dan weten en overtuig ons van jouw kunnen.

Stuur je brief met motivatie en CV naar: wpluk@rheavendors.nl t.a.v. Walter Pluk.

Voor meer informatie over deze functie en ons bedrijf kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer: +31 (0)33 205 3030

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top

RHEA-RENT

Best Seller || laRhea Grande V+ || Trend & Traditie
Espresso machine met capacitieve bediening en barista kwaliteit dankzij de bejubelde V+ techniek. Na de laatste termijnbetaling volledig uw eigendom.
En u leest het goed, al vanaf € 1,90 per dag! 

Vraag onze sales crew naar alle details over deze aanbieding.
Telefoon: 033 2053030
Mobiel: 06-50241958
Mail: sales@rheavendors.nl