over ons bedrijf en haar medewerkers

rheavendors wereldwijd

Rheavendors is wereldwijd actief met de productie en distributie van koffie en espresso machines en automaten voor warme en koude dranken en snacks.
Sinds 1960 bouwt Rheavendors met veel passie, design en innovatie aan haar merk en dat leverde het marktleiderschap in een fors aantal landen op.
Uiteraard heeft Rheavendors ook een hoofdkantoor in Nederland. Vanuit Nijkerk distribueert Rheavendors topklasse koffie en espresso machines plus een complete lijn aan vendingsystemen, gebaseerd op drie belangrijke voordelen:

1) Prima prijs-/ kwaliteitverhouding 2) Slagvaardige service en expertise 3) Perfecte aftersales

 

one stop shop in koffie espresso & vending concepten

In de Benelux presenteert Rheavendors diverse concepten en brands:
1) Rheavendors koffie en snack/verkoop machines (table-top en freestanding)
2) Rhea businessline, koffie machines instant/espresso en Rhea Cool (table-top)
3) la Rhea, premium brand innovatieve espresso machines met V+ technologie (table-top)

Wij nodigen je van harte uit om je in onze verschillende concept-rooms in Nijkerk te laten verrassen door ons uitgebreide portfolio.

gericht op de doelgroep

Rheavendors levert via een gevarieerd en gespecialiseerd dealernetwerk. De spelregels? Innovatieve producten, prima voorwaarden en een stipte levering. Het mes snijdt altijd aan twee kanten. Gesteund door een internationale organisatie, maar juist ook lokaal alert op snel veranderende factoren en daar spelen wij alert op in.

over ons bedrijf en haar medewerkers

Kortom, onze dealers en servicepartners hebben er met Rheavendors een prominente partner met kennis, klasse en kwaliteit bij!

wij maken van samenwerking wel een punt

Wij analyseren specifieke wensen, stellen de juiste vragen en luisteren naar de antwoorden van onze afnemers. Door de heldere communicatie bieden wij altijd een passende oplossing, standaard of maatwerk, voor jouw uitdaging. Samen bouwen wij aan jouw concept!

Door essentiële begeleiding en diepgaande training kunnen jij en je technische staf de mogelijkheden van onze machines maximaal benutten.
Dat noemen wij bij Rheavendors nou klantgericht samenwerken!


Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top