Een logistieke functie met leuke collega’s, volop ruimte voor humor, een muziekje op de achtergrond én de heerlijkste koffiespecialiteiten die je je maar wensen kan.

Lijkt jou dat wat? Solliciteer dan op onderstaande vacature.

 

Vacature: Logistiek magazijn medewerker (Warehouse operator)

 

Locatie: Nijkerk

 

Bedrijfsprofiel:  

Rhea Vendors Benelux is gevestigd in Nijkerk en is actief in de distributie van koffie en espressomachines maar ook automaten voor koude dranken en snacks.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Italië en hier vindt tevens de productie plaats. Buiten Italië zijn er nog 10 internationale branche offices verspreid over meerdere continenten. In Nijkerk werkt een ambitieus en gemotiveerd team van medewerkers, elke dag enthousiast met én voor haar klanten in de Benelux. Jouw toekomstige collega’s, verdeeld over de verschillende afdelingen, hanteren het motto ‘geven en nemen’ en hebben iets voor elkaar over, om samen het doel te bereiken! Maar jij krijgt, in deze uitdagende functie binnen dit team, zeker nog volop de ruimte om het verschil maken en van toegevoegde waarde te zijn als collega en werknemer. Op de locatie in Nijkerk bevindt zich, naast de technische dienst en kantoren, ook de showroom en het logistieke centrum. De vestiging is goed bereikbaar via o.a. de A28 vanuit Amersfoort, Barneveld, Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en directe omgeving.

 

Wat breng je mee:
Je hebt er vooral heel veel zin in om werkervaring op te gaan doen in het werken in een magazijn.
Het is een fijn als je nauwkeurig, flexibel, dienstverlenend en leergierig bent. Je voelt je ook thuis in het werken met geautomatiseerde systemen.
Als je al beschikt over een heftruckcertificaat is dat een voordeel, zo niet dan zorgen wij ervoor dat je hiervoor de juiste opleiding én certificaat krijgt.
Het is wel handig als je in Nijkerk of directe omgeving woonachtig bent.

 

Kerntaken:
Als logistiek medewerker wordt je verantwoordelijk voor de ontvangst, het inruimen en uitgifte van zowel onderdelen als (koffie)machines. Je controleert de goederen bij ontvangst en je houdt je bezig met het inruimen van de goederen en het melden van eventuele afwijkingen. Je verzamelt de uit te geven goederen en zorgt voor een juiste registratie en verzending. Je wordt ook mede verantwoordelijk voor het monitoren van de voorraden en daarnaast zorg je voor het opgeruimd en netjes houden van jouw magazijn en magazijnmaterieel. Extra interessant in deze functie is dat je ook mee kan doen met het klant specifiek voorbereiden van de machines. Je plant al je werkzaamheden in overleg met je directe collega’s.

 

Wat bieden wij jou:  

Rheavendors biedt prima arbeidsvoorwaarden:

  • Je komt te werken in een internationale en boeiende werkomgeving;
  • Binnen een hardwerkend, gemotiveerd en betrokken team, die met elkaar een doel willen bereiken;
  • Een passend salaris, afhankelijk van je profiel en ook persoonlijke doorgroei mogelijkheden;
  • Prettige secundaire voorwaarden, zoals 24 vakantiedagen, een bonusregeling en reiskostenvergoeding;
  • Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en passende trainingen worden aangeboden;
  • De intentie om een vast dienstverband aan te gaan.

 

Solliciteer op deze mooie functie:

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel, ben je woonachtig in de omgeving van Nijkerk en lijkt het je leuk om bij Rhea Vendors Benelux B.V. in een gedreven team te komen werken, laat het ons dan weten.

Stuur je aanmelding naar: hr@rheavendors.nl en wie weet spreken we elkaar snel.

Voor meer informatie over deze functie en ons bedrijf kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer: +31 (0)33 205 3030

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

close

Aanmelden - My Rhea e-nieuws
altijd op de hoogte

nieuws - aanbiedingen -technische & commerciële info- tips & tricks - innovaties


Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top