INNOVATIE - project op maat
HAL
van vendingmachine
tot vendingomgeving

INNOVATIE – project op maat
HAL
van vendingmachine tot vendingomgeving

HAL

van vendingmachine tot vendingomgeving

Zodra je ontdekt dat HAL een afkorting is voor ‘Hospitality Area Lounge’ voel je direct wat er zo speciaal is aan dit veelzijdige project van Rheavendors. In feite is HAL niet zomaar een vendingmachine, maar een concept vendingomgeving. Ontworpen door architect Silvio De Ponte. In dit concept kunnen next-generation machines geïnstalleerd worden in allerlei verschillende contexten. De machines zijn uitgerust met touchscreens en verbonden met beide het web en een lokale host.
Hier een aantal voorbeelden van wat we tot nu hebben geprobeerd.

HAL red

Stel je voor, HAL in een budget hotel setting. Onze innovatieve machine als enige interface tussen hotel en gast. De machine kan alles: van het accepteren van online reserveringen tot het in- en uitcheckproces. Zo bespaar je bakken met tijd en werk. De automaat kan ook synchroniseren met de smartphones of tablets van gasten, de TV regelen, eten en drinken verzorgen, dat alles terwijl het de uitgaven van de gasten netjes bijhoudt.
En natuurlijk serveert de machine topkwaliteit snacks, warme en koude dranken en andere consumptieartikelen – zoals een boek of een tandenborstel die je vergeten bent mee te nemen. De mogelijkheden voor de horecasector zijn groots. Vooral de potentiële kostenbesparingen op traditionele diensten, dankzij het efficiënte HAL systeem.

HAL presso

Presso Kook Sharing Experience, een fascinerend initiatief gelanceerd in Milaan die het beste valt te definiëren door wat het niet is. Hoewel je er kunt koken en eten, is het geen restaurant. Je kunt er drinken en socializen, maar het is geen bar. Je kunt er zelfs onderuitzakken en wegdommelen tijdens een film, maar het is een hotel noch bioscoop. Het is maar net wat haar tijdelijke bezoekers willen dat het is.
En dat is de perfecte setting voor HAL Presso. Een project met twee Rheavendors machines die kwaliteitseten serveren dat is bereidt door een beroemde chef-kok. Perfect voor fijnproevers. Ben je verrast door het idee van mooie maaltijden uit een machine die elegant is geïntegreerd in een fraai ontworpen ruimte? Goed zo, want dat is nou precies de bedoeling!

 

bekijk video


Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top