dealerbeleid bij RHEAVENDORS
innovatie is altijd aan de orde van de dag
actuele technische kennis opdoen in ons eigen trainingscentrum

rheavendors dealerbeleid

Om kwaliteit te borgen en de garantie te kunnen geven dat advies afkomstig is van professionals die hun vak verstaan en voldoende kennis bezitten over koffie en vending toepassingen, heeft Rheavendors een hoogwaardig dealerbeleid opgezet. De productlijnen van Rheavendors worden uitsluitend verkocht via onze zorgvuldig geselecteerde dealers. Onze productlijnen bestaan uit:

– Rheavendors, koffie en espresso machines (table-top en freestanding)
– laRhea, premium brand innovatieve koffie machines met V+ technologie (table-top)
– Rhea businessline & Rhea Cool
– Saphirh line, snack en verkoop machines

De medewerkers van onze dealers, door ons voorzien van alle specifieke kennis en kunde op het gebied van Rheavendors machines, kunnen eindgebruikers optimaal adviseren. Het Rhea product portfolio is zeer uitgebreid en bevat alles wat zelfs de meest verfijnde koffieliefhebber versteld zal doen staan.

Binnen het Rheavendors dealerbeleid is een speciale plek ingeruimd voor de zogeheten Gecertificeerde Rheavendors Dealer. Deze, stuk voor stuk, vending & koffie specialisten kiezen voor Rheavendors vanwege de unieke samenwerking in productgroepen en technische trainingen, onze marketing ondersteuning indien benodigd en verdere professionele begeleiding. Verkopen doen we tenslotte samen.
Deze dealers beschikken in alle gevallen over het Rheavendors dealer certificaat en mogen naast de merken Rheavendors en Rhea ook het assortiment van laRhea V+ voeren.

Hiermee streeft Rheavendors naar een op alle niveaus professionele, klantvriendelijke dienstverlening en een fijnmazig distributienetwerk met goede verbindingen en korte lijnen. Gewoon is voor ons niet goed genoeg, we gaan altijd die extra stap verder om professioneel en vooruitstrevend te zijn.

U kunt hierdoor ten alle tijde op ons en onze dealers vertrouwen. Bent u niet tevreden over de u geboden service door ons of één van onze dealers? Geef dit dan a.u.b. aan ons door, zodat wij het kunnen herstellen en ervan mogen leren. Klik hier om direct een melding te maken.


Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top