RHEAVENDORS – dealerbeleid
innovatie is aan de orde van de dag
actuele technische kennis in ons trainingscentrum

rheavendors dealerbeleid

Om kwaliteit te borgen en de garantie te kunnen geven dat advies afkomstig is van professionals die hun vak verstaan en voldoende kennis bezitten over vending toepassingen,
heeft Rheavendors een kwalitatief dealerbeleid opgezet. De productlijn van Rheavendors wordt uitsluitend verkocht door zorgvuldig geselecteerde dealers. Onze productlijn bestaat uit:

– Rheavendors koffie en snack/verkoop machines (table-top en freestanding)
– la Rhea, premium brand innovatieve koffie machines met V+ technologie (table-top)
– Carimali, state of the Art koffiemachines en add-ons ( volautomaten, piston/filterdragers)

De medewerkers van onze dealers, door ons voorzien van alle specifieke kennis en kunde op het gebied van Rheavendors machines , kunnen eindgebruikers optimaal adviseren.

Binnen dit dealerbeleid is een speciale plek ingeruimd voor de zogeheten Gecertificeerde Rheavendors Dealer. Deze vendingspecialisten kiezen voor Rheavendors vanwege de unieke samenwerking in product en technische trainingen, marketingondersteuning en verdere professionele begeleiding.
Deze dealers beschikken in alle gevallen over het Rheavendors dealer certificaat en mogen naast Rheavendors ook het assortiment van Carimali en/of la Rhea voeren.

Hiermee streeft Rheavendors naar een op alle niveau’s klantvriendelijke dienstverlening en een fijnmazig distributienetwerk met goede verbindingen en korte lijnen.

U kunt hierdoor altijd op ons en onze dealers vertrouwen.


Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top