RHEAVENDORS – dealerbeleid
innovatie is aan de orde van de dag
actuele technische kennis in ons trainingscentrum

rheavendors dealerbeleid

Om kwaliteit te borgen en de garantie te kunnen geven dat advies afkomstig is van professionals die hun vak verstaan en voldoende kennis bezitten over koffie en vending toepassingen, heeft Rheavendors een hoogwaardig dealerbeleid opgezet. De productlijnen van Rheavendors worden uitsluitend verkocht via onze zorgvuldig geselecteerde dealers. Onze productlijnen bestaan uit:

– Rheavendors, koffie en espresso machines (table-top en freestanding)
– laRhea, premium brand innovatieve koffie machines met V+ technologie (table-top)
– Rhea businessline & Rhea Cool
– Saphirh line, snack en verkoop machines

De medewerkers van onze dealers, door ons voorzien van alle specifieke kennis en kunde op het gebied van Rheavendors machines , kunnen eindgebruikers optimaal adviseren.

Binnen dit dealerbeleid is een speciale plek ingeruimd voor de zogeheten Gecertificeerde Rheavendors Dealer. Deze, stuk voor stuk, vendingspecialisten kiezen voor Rheavendors vanwege de unieke samenwerking in product en technische trainingen, marketing ondersteuning en verdere professionele begeleiding.
Deze dealers beschikken in alle gevallen over het Rheavendors dealer certificaat en mogen naast de merken Rheavendors en Rhea ook het assortiment van laRhea V+ voeren.

Hiermee streeft Rheavendors naar een op alle niveau’s professionele, klantvriendelijke dienstverlening en een fijnmazig distributienetwerk met goede verbindingen en korte lijnen.

U kunt hierdoor ten alle tijde op ons en onze dealers vertrouwen.

close

Aanmelden - My Rhea e-nieuws


Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top