SERVICES - customer experience
meer dan traditionele vendingautomaten
pioniers in gebruikersvriendelijkheid

SERVICES – customer experience
meer dan traditionele vendingautomaten
pioniers in gebruikersvriendelijkheid 

customer experience

van transactie naar interactie

De laatste vijftig jaar is geautomatiseerde retail enorm veranderd en gegroeid. Mede dankzij innovaties geïntroduceerd door Rheavendors. Wellicht is de meest overweldigende innovatie het ‘interaction design’. Deze techniek focust niet op het traditionele aspect van vending, maar combineert esthetische, culturele, technologische en menselijke factoren om de interactie met een machine een kwalitatief hoogwaardige ervaring te maken.

 

bekijk de video

Met een kwalitatief hoogwaardige ervaring bedoelen wij niet alleen de gemakkelijke en heldere interface. Het gaat om het algemene gevoel van genieten van de producten en diensten die onze machines uitgeven. Dit genieten is geconditioneerd door bijvoorbeeld de garantie van een authentieke espresso. Of blij verrast zijn door te ontdekken dat een zogenaamde simpele vendingmachine een verbazingwekkende reeks aan kwalitatief hoogwaardige producten aanbiedt. Of het genot van het nuttigen van zo’n product in een verrassend aantrekkelijke omgeving.
Rheavendors garandeert deze meer ontwikkelde – en meer menselijke – ervaring voor onze klanten en uiteindelijk voor de consument.


Contact
Rhea Vendors Benelux B.V.
Bezembinder 10
3861 SL Nijkerk, Nederland
Phone: +31 (0)33 205 3030
site map
Back to top